Projekt Timeline (hogyan)

A projekt idősávban azok az események (events) jelennek meg, amelykeknél a 'Project..' típust adjuk meg. Tehát a 'Nomal' esemény típusok nem. A projekt típusok különböző színnel jelennek meg, attól függően, hogy milyen a típusuk. Ha egy több napos eseménynél a kezdő mellett a záró időpontot is megadjuk, akkor az időt reprezentáló vékony sáv mutatja az eseményt, ha csak kezdő dátumot vagy egy napos eseményt (azonos kezdő és vége dátum), akkor csak egy kis gömb jelzi az esemény idejét.

Az idősávban levő esemény nevére kattinthatunk és ennek eredményeképen egy kis ablakban megjelennek az esemény legfontosabb adatai szövegesen is. Ebben a kis ablakban az esemény címére kattintva az esemény teljes tartalmához ugrunk. Míg az esemény típusra kattinva egy listát kapunk az abba az eseménytypusba tartozó összes eseményről.

Az idősáv jelenleg úgy van beállítva, hogy a felső sáv heti bontást mutat, az alsó havit. Ezt mi át tudjuk állítani havi / évi nézetbe is. Ekkor nagyobb időintervallum látható át, de a részletek kevésbé.

Vélemény, öttlet?