Twitter

!!hu!!A Twitter egy szolgáltatás, amelyen keresztül kommunikálhatunk családtagjainkkal, barátainkkal vagy munkatársainkkal. Mindezt egy egyszerű kérdésre adott válaszokon keresztül tehetjük meg: Mit csinálsz? Ez azért fontos, mert még az alapvető frissítések is fontosak lehetnek mások számára, hogy tudják, velünk éppen mi a helyzet. 

!!en!! From Twitter site:

"Twitter is a service for friends, family, and co–workers to communicate and stay connected through the exchange of quick, frequent answers to one simple question: What are you doing?Because even basic updates are meaningful to family members, friends, or colleagues—especially when they’re timely. 

!!hu!! Lehet ez akár egy bejegyzés egy partiról vagy éppen arról, hogy munkába sietünk. Ráadásul ezt egyszerűen, akár a blogunkon keresztül is megtehetjük, ahogy korábban a Tenegen portálon is működött a Twitter integráció.

Egy videó itt: http://dotsub.com/api/smallplayer.php?filmid=3066&filminstance=3068&language=none

!!en!! With Twitter, you can stay hyper–connected to your friends and always know what they’re doing. Or, you can stop following them any time. You can even set quiet times on Twitter so you’re not interrupted. Twitter puts you in control and becomes a modern antidote to information overload."

A video about Twitter: http://dotsub.com/api/smallplayer.php?filmid=3066&filminstance=3068&language=none

Undefined
Project: 
Public visibility permission: 
Taxonomy upgrade extras: